Dispositivos e acessórios
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Preparação 10min
Total 45min
550 g
Ingredientes
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 550 g
Sódio
75.7 mg
Proteína
5 g
Energia
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Gordura
1.2 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
226.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed berry jam
50min
Greek Yogurt
11h 40min
Beetroot and horseradish relish
50min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Basic nut butter
30min
Lemon curd
20min
Vanilla paste
10min
Berry chia jam
3h 15min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Burnt orange marmalade
14h 20min
Best ever carrot cake
1h 35min
Quick beetroot relish
40min