Dispositivos e acessórios
Spinach and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
971 kJ /
233 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Pea Gazpacho
4h 15min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Salmon Tartare
25min
Gazpacho
1h 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Aubergine and Almond Dip
20min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Fennel Risotto
35min
Pea and lettuce soup with scallops
45min