Dispositivos e acessórios
Spinach and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
971 kJ /
233 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Crab Cakes
1h 35min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Springtime Risotto
55min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Stracciatella Soup
30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Seafood Risotto
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h