Dip buraczkowy z serkiem kremowym

Dip buraczkowy z serkiem kremowym

4.6 106 avaliações
Preparação 5min
Total 10min
6 porcji

Ingredientes

  • ½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 150 g czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki
  • 200 g serka kremowego śmietankowego
  • 40 - 60 g chrzanu, tartego ze słoika
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Proteína 4 g
Energia 515 kJ / 123 kcal
Gordura 11 g
Hidratos de carbono 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...