Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 10 g olive oil, plus extra for frying
- 12 shallots (round)
- 700 g braising steak, diced (3 cm)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 bay leaf
- 1 piece orange zest (10 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 250 g red wine
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g fresh portobello mushrooms, diced
- 1 red pepper, diced (2 cm)
- 25 g pitted black olives, halved
- 400 g puff pastry, ready-made (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2076 kJ / 497 kcal
- Proteína
- 33.2 g
- Hidratos de carbono
- 28.5 g
- Gordura
- 26.2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sausage and Bacon Casserole
50min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Coronation Chicken
30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min