Dispositivos e acessórios
Steak Provençal Pie
Preparação 30min
Total 2h 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for frying10 g
-
shallots (round)12
-
braising steak diced (3 cm)700 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
bay leaf1
-
orange zest (10 cm)1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh portobello mushrooms diced100 g
-
red pepper diced (2 cm)1
-
pitted black olives halved25 g
-
puff pastry, ready-made (see tip)400 g
-
medium egg beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33.2 g
Energia
2076 kJ /
497 kcal
Gordura
26.2 g
Hidratos de carbono
28.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quick Lamb Dhansak
45min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Coronation Chicken
30min
Steak and Kidney Pudding
5h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Beef Madras
1h 30min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min