Dispositivos e acessórios
Steak Provençal Pie
Preparação 30min
Total 2h 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for frying10 g
-
shallots (round)12
-
braising steak diced (3 cm)700 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
bay leaf1
-
orange zest (10 cm)1 piece
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
plain flour1 Tbsp
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
fresh portobello mushrooms diced100 g
-
red pepper diced (2 cm)1
-
pitted black olives halved25 g
-
puff pastry, ready-made (see tip)400 g
-
medium egg beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33.2 g
Energia
2076 kJ /
497 kcal
Gordura
26.2 g
Hidratos de carbono
28.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken breasts pizzaiola
55min
Sausage Rolls
1h 10min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Cottage pie
1h 15min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Toad in the Hole
1h