
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 10 g olive oil plus extra for frying
- 12 shallots (round)
- 700 g braising steak diced (3 cm)
- 5 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 bay leaf
- 1 piece orange zest (10 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 250 g red wine
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 100 g fresh portobello mushrooms diced
- 1 red pepper diced (2 cm)
- 25 g pitted black olives halved
- 400 g puff pastry, ready-made (see tip)
- 1 medium egg beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 497 kcal / 2076 kJ
- Proteína
- 33.2 g
- Gordura
- 26.2 g
- Hidratos de carbono
- 28.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Chilli con Carne
40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Cottage Pie
1h 10min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Toad in the Hole
1h
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min