Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chipotle Chilli Beef
- 5 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g tomato purée
- 30 - 50 g chipotle paste, to taste
- 750 g beef, roasting joint, fat removed, cut in pieces (2 cm)
- 350 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp cornflour
- 180 g roasted red peppers, preserved (approx. 2-3 peppers), sliced (1 cm)
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 120 g tinned black beans, rinsed, drained
Cobbler Topping
- 160 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 20 g olive oil
- 170 g milk
- 200 g plain flour
- 90 g polenta
- 1 Tbsp baking powder
- 1 ½ Tbsp light brown sugar
- 1 Tbsp garlic powder
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 ½ tsp fine sea salt
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sour cream, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2937 kJ / 701 kcal
- Proteína
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 29 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Sódio
- 1627 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Shepherd's Pie
1h 40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Toad in the Hole
1h
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken Enchiladas
1h
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min