Versões compatíveis
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2340 kJ / 552 kcal
- Proteína
- 38.2 g
- Hidratos de carbono
- 88.5 g
- Gordura
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Tikka Paste
1h
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Chicken Saag
50min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 Min
Easy Satay Chicken
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min