
Versões compatíveis
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander leaves only
- 1 fresh red chilli halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice rinsed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 552 kcal / 2340 kJ
- Proteína
- 38.2 g
- Gordura
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 88.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Cashew Chicken
45min
Thai Burger
35min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Seafood Laksa
25min
Beef Rendang
2h 30min
Thai Fishcakes
1h 10min
Tom Yum with Prawns
25min
Keralan Fish Curry
30min
Green Curry Chicken
55min