Dispositivos e acessórios
Red Velvet Cake
Preparação 25min
Total 1h 20min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
large eggs2
-
sunflower oil plus extra for greasing340 g
-
buttermilk240 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
red food colouring tube, as desired (see tip)½ - 1
-
caster sugar300 g
-
plain flour300 g
-
cocoa powder20 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Icing
-
caster sugar180 g
-
cream cheese250 g
-
unsalted butter soft40 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.9 g
Energia
2611 kJ /
626 kcal
Gordura
38.7 g
Hidratos de carbono
62.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Fudge Cake
1h
Brownies
50min
Ombre Cake
2h 10min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Mini Egg Cupcakes
1h
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Peanut Butter and Cookies Cake
1h 15min
Chocolate Lava Cookies
1h 40min
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Baked Doughnuts
1h
Carrot Cake
2h 30min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min