Dispositivos e acessórios
Vegan Pasta
Preparação 45min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
soy milk unsweetened8 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
turmeric powder (optional)½ tsp
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1720 kJ /
411 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
77 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Pasta Homemade
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baguettes
3h 45min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Bibimbap
55min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Vegan hollandaise
10min
Vegan gravy
40min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Macaroni and Cheese
5h