Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Bagels
Preparação 25min
Total 1h 50min
6 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
large egg1
-
water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)7 oz
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whole milk divided4 oz
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active dry yeast1 ½ tsp
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1 tbsp maple syrup, pureagave syrup1 tbsp
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oat flour8 oz
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rice flour plus extra to dust7 oz
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tapioca flour3 oz
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salt1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
baking soda1 tbsp
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
1050.8 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1665.3 kJ /
398 kcal
Gordura
8.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
70 g
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