Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Bagels
Preparação 25min
Total 1h 50min
6 pieces
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
large egg1
-
water plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)7 oz
-
whole milk divided4 oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
1 tbsp maple syrup, pureagave syrup1 tbsp
-
oat flour8 oz
-
rice flour plus extra to dust7 oz
-
tapioca flour3 oz
-
salt1 tsp
-
psyllium husk1 tbsp
-
baking soda1 tbsp
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
1050.8 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1665.3 kJ /
398 kcal
Gordura
8.6 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast on-the-go
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Coconut Butter
5 min
Mocha Butter Coffee
5 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Caramel Toffees
2 godz.
Fruit Juice Gummies
25 godz. 25 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min