Dispositivos e acessórios
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
Preparação 20min
Total 6h 30min
6 porsiyon
Ingredientes
Tarçınlı Panna Cotta
-
yaprak jelatin (her biri yakl 1.5 g)4
-
şeker110 g
-
çubuk tarçın2 cm
-
krema480 g
-
süt250 g
Elmalı Garnitür
-
taze zencefil dilimlenmiş (2 mm)15 g
-
kuru kayısı çekirdeksiz, yumuşak70 g
-
kırmızı elma soyulmuş, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış600 g
-
şeker10 g
-
su75 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1 cm)20 g
-
limon suyu1 tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
4.5 g
Energia
2361 kJ /
564 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elmalı Tatlılar
7 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Elmalı Tart
1h
Linzer Turta
50min
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Nenhuma avaliação
Sebze Suyu
3h 15min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2h 30min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Tart Hamuru
10min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Hollandez sos
20min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min