Versões compatíveis
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (2 adet adedi yaklaşık 150-200 g)
- ½ tk tuz, ekstra 5-6 tutam tuz
- 5 - 6 tutam karabiber
- 25 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı, parçalar halinde
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g sarı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 70 g sürülebilir peynir
- 400 g su
- 500 g karnabahar, çiçeklerine ayrılmış
- 5 g limon suyu
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 1257 kJ / 299 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 6 g
- Fibra
- 10 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zeytinyağlı Enginar
1h
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Nenhuma avaliação
Peynirli Karides Tava
35 min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Hollandez sos
20 Min
Humus
1h