Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cucumber salad
- ½ Chinese cabbage (wombok), cut into pieces
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 - 2 continental cucumbers, spiralised
- 1 carrot, spiralised
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 60 g roasted unsalted peanuts
Dressing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 1 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 30 g lime juice
- 3 tsp coconut sugar
- 50 g Japanese pickled ginger, cut into julienne
- fresh coriander leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 9.1 g
- Gordura
- 5.1 g
- Fibra
- 5.1 g
Receitas alternativas
Quinoa tabouli
12h 40min
Satay noodle salad
35p
Miso coleslaw
20p
Colourful quinoa salad
40p
Superfood salmon salad
1óra 5p
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2óra 30p
Apple and cranberry farro salad
35p
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Tuna poke bowl
1óra
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35p
Asian beef salad with peanut dressing
30p