Rice salad with warm mustard dressing

Rice salad with warm mustard dressing

4.3 42 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions

Ingredientes

  • brown rice
    300 g
  • wild rice
    50 g
  • water plus extra for soaking
    1000 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • chicken tenderloins
    200 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • mayonnaise (see Tips)
    180 g
  • Dijon mustard (gluten free)
    30 g
  • lemon juice only (approx. 20 g)
    ½
  • rocket leaves
    60 g
  • baby radishes cut into thin slices
    4
  • carrot peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
    1
  • zucchini peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
    1
  • red capsicum cut into small cubes (5 mm)
    50 g

Nutrição por 1 portion

Energia 778.8 kcal / 3271.5 kJ
Proteína 20.7 g
Gordura 46.2 g
Hidratos de carbono 68.1 g
Fibra 6.4 g
Gordura saturada 6.1 g
Sódio 221.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...