Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Proteína
- 15.2 g
- Hidratos de carbono
- 62.8 g
- Gordura
- 20.4 g
- Fibra
- 13.5 g
Receitas alternativas
Tofu scramble
25 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet and sour tempeh
50min
Savoury tofu quiche
1sa 30 dk
Yasai miso ramen
35 min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Rendang curry
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Lentil bolognese
30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40 min