Dispositivos e acessórios
Fennel, asparagus and camembert salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
890.5 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1838.3 kJ /
437.5 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Entertaining made easy
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Mushroom quinotto
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Israeli couscous salad
1h
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min