
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 2 bunches asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 437.5 kcal / 1838.3 kJ
- Proteína
- 17.5 g
- Gordura
- 36.9 g
- Hidratos de carbono
- 6.3 g
- Fibra
- 5.5 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Sódio
- 890.5 mg
Receitas alternativas
Seafood panzanella
1h
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Thai-style fish cakes
30min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Risotto verde
45min
Mussels in coconut milk
25min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1h
Raw cauliflower tabouli
30min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
White fish and lemon risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Asparagus risotto
40min