Dispositivos e acessórios
Fennel, asparagus and camembert salad
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
890.5 mg
Proteína
17.5 g
Energia
1838.3 kJ /
437.5 kcal
Gordura
36.9 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Entertaining made easy
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Warm caramel spice martini
1 h 15 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 h 35 min
Revithia (chickpea soup)
24 h 40 min
Mediterranean capsicums
2 h
Carrot, feta and mint salad
40 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Risotto verde
45 min