Fennel, asparagus and camembert salad

Fennel, asparagus and camembert salad

4.0 3 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

Dressing
  • Dijon mustard
    20 g
  • lemon juice
    30 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Fennel and asparagus salad
  • Camembert cheese (whole)
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    1 sprig
  • asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)
    2 bunches
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water
    500 g
  • fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
    2
  • rocket
    60 g
  • pitted black olives
    16
  • roasted pine nuts
    2 tbsp
  • micro herbs (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 437.5 kcal / 1838.3 kJ
Proteína 17.5 g
Gordura 36.9 g
Hidratos de carbono 6.3 g
Fibra 5.5 g
Gordura saturada 12.4 g
Sódio 890.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...