Dispositivos e acessórios
Roasted vegetables with horseradish cream
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into 8 wedges (see Tips)150 g
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
Dutch carrots trimmed8
-
parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)2
-
olive oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper2 pinches
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
hot water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
polenta (fine)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
440.4 mg
Proteína
8.7 g
Energia
2152.4 kJ /
512.5 kcal
Gordura
30.6 g
Fibra
7.6 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
47.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom stroganoff
20min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Spinach and feta galette
1h 50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Risotto verde
45min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min