Dispositivos e acessórios
Roasted vegetables with horseradish cream
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into 8 wedges (see Tips)150 g
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
Dutch carrots trimmed8
-
parsnips trimmed and cut into slices (3 cm)2
-
olive oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper2 pinches
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
hot water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
polenta (fine)200 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
440.4 mg
Proteína
8.7 g
Energia
2152.4 kJ /
512.5 kcal
Gordura
30.6 g
Fibra
7.6 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
47.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stuffed zucchini
1h 5min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Lentil moussaka
3h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Spinach and feta galette
1h 50min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min