
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g eggplant cut into thin long slices (approx. 3 mm)
- extra virgin olive oil spray
Filling
- 130 g cauliflower broken into florets
- 100 g carrot cut into pieces
- 40 g eschalot cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 stalk celery cut into pieces
- 10 g extra virgin olive oil
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 10 g tomato paste
- 1 tbsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Sauce
- 1 garlic clove
- 10 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 200 g ricotta (see Tips)
- 150 g bocconcini sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 315.7 kcal / 1326.1 kJ
- Proteína
- 15.2 g
- Gordura
- 20.3 g
- Hidratos de carbono
- 13.8 g
- Fibra
- 8.5 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Sódio
- 593.9 mg
Receitas alternativas
Zucchini lasagne
1h 30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Vegetarian quiche
1h 55min
Mediterranean capsicums
2h
Spring frittata
1h 15min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Mushroom croustade
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min