Dispositivos e acessórios
Sabayon Soslu Elma
Preparação 15min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
Buharda elma
-
kırmızı elma (örn. starking) soyulmamış veya soyulmuş4
-
limon suyu2 - 3 yk
-
su500 g
Sabayon sosu
-
şeker50 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı3
-
elma suyu, (bk. öneri)beyaz şarap160 g
-
toz tarçın serpmek için1 tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Fırınlanmış Havuç
30min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Dana Etli Bolonez
45min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1h
Damla Sakızlı Lokum
26h 50min
Ballı Cheesecake
4h 20min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Elmalı Bar
1h 20min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min