Dispositivos e acessórios
Gluten-free Puff Pastry
Preparação 20min
Total 1h 30min
450 g
Ingredientes
-
unsalted butter diced (1-2 cm), then frozen for 30 minutes200 g
-
gluten-free plain white flour plus extra for dusting200 g
-
water ice cold65 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 450 g
Sódio
1187.3 mg
Proteína
21 g
Energia
8686 kJ /
2076 kcal
Gordura
168.6 g
Fibra
19.2 g
Gordura saturada
102.8 g
Hidratos de carbono
141.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
Caramel Cereal Bars
1h
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Pizza Base
35min
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h