Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ tsp coriander seeds
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 5 white peppercorns
- 2 garlic cloves
- 1 shallot, halved
- 5 fresh green chillies, deseeded, cut in long pieces
- 1 fresh red chilli, deseeded, cut in long pieces
- 1 tsp ground turmeric
- ¼ tsp shrimp paste
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt
- 10 g fresh coriander root, cut in long pieces (see tip)
- 10 g fresh lemon grass, white part only, sliced
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g water
- 240 g coconut milk
- 1 dried kaffir lime leaf
- 450 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3 cm)
- 1 Tbsp fish sauce
- ½ Tbsp sugar
- 100 g aubergine, cut in long pieces (1 cm x 4 cm)
- 100 g fresh green beans, ends removed, cut in pieces (4 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1246 kJ / 297 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 19 g
- Fibra
- 2 g
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