Dispositivos e acessórios
Green Curry Chicken
Preparação 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
coriander seeds½ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
white peppercorns5
-
fresh coriander root cut in long pieces (see tip)10 g
-
ground turmeric1 tsp
-
shrimp paste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fresh green chillies deseeded, cut in long pieces5
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, cut in long pieces1
-
shallot halved1
-
fresh lemon grass white part only, sliced10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water15 g
-
coconut milk240 g
-
makrut lime leaf1
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)450 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sugar½ Tbsp
-
aubergine cut in long pieces (1 cm x 4 cm)100 g
-
fresh green beans ends removed, cut in pieces (4 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
1246 kJ /
297 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
new style asian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Laksa
25 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Prawn Curry
30 Min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min