Chicken and Root Vegetable Stew
TM6 TM5

Chicken and Root Vegetable Stew

3.4 ( 43 avaliações )

Ingredientes

  • 400 g potatoes peeled, cut in pieces
  • 15 g olive oil
  • 120 g onions quartered
  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    ou 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade crumbled
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 600 g water
  • 520 - 550 g chicken thighs, skinless cut in pieces
  • 200 g carrots cut in strips (1 cm x 5 cm)
  • 200 g parsnips cut in strips (1 cm x 5 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Nutrição
por 1 portion
Energia
432 kcal / 1806 kJ
Proteína
40.5 g
Gordura
15.9 g
Hidratos de carbono
31.6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas