Dispositivos e acessórios
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Soutzoukakia
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
olive oil50 g
-
breadcrumbs60 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine100 g
-
beef mince broken in pieces500 g
Sauce and Tomato Rice
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
tomato purée30 g
-
sugar2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
white short grain rice200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
3045 kJ /
725 kcal
Gordura
39 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Smoky Pork and Beans
3h
Greek Style Pork Stew
30min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Garlic Turkey Stew
45min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Chicken Étouffée
45min
Beef in Stout
1h 40min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min