Versões compatíveis
Beef Stew with Mashed Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef Stew
- 500 g stewing steak, in pieces (2-3 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 80 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g unsalted butter, cut in pieces
- 1 - 2 Tbsp plain flour
- 100 g carrots, peeled, sliced (1 cm)
- 400 g water
- 30 g tomato purée
- 2 dried bay leaves
- 3 - 4 whole allspice berries
- 1 tsp ground fenugreek (opcional)
- 100 - 120 g red wine
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
ou 1 tsp meat stock paste - 1 - 1 ½ tsp salt (see tip)
- ¼ tsp ground black pepper
Mashed Potatoes
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
-
250
g milk
ou 250 g water - 50 g unsalted butter, cut in pieces
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
100
g fresh green peas
ou 150 g frozen green peas
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1794.2 kJ / 428.8 kcal
- Proteína
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 43.2 g
- Gordura
- 16.8 g
- Gordura saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 892.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Smoky Pork and Beans
3h
Beef in Stout
1h 40min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min