
Versões compatíveis
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water plus extra for boiling eggs
- 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper plus extra for serving
- 200 g fine asparagus woody ends removed
- 4 medium eggs cold
- 4 slices bread (see tip)
- salted butter for toast (opcional)
- 200 g crème fraîche for serving
- 1 lemon cut in wedges, for serving (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 406.4 kcal / 1700.5 kJ
- Proteína
- 42.8 g
- Gordura
- 17.6 g
- Hidratos de carbono
- 18.1 g
- Fibra
- 2.3 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 1322.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15min
Pickled Onions (TM6)
30min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9h 20min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Jersey Royal Potato Salad
40min