Dispositivos e acessórios
Champignonsaus met room en witte wijn
Preparação 10min
Total 30min
1 pot
Ingredientes
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Sódio
1636 mg
Proteína
13 g
Energia
3309 kJ /
789 kcal
Gordura
62 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
49 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indikken modus
17 Receitas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nenhuma avaliação
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Bechamelsaus
15min
Groene pepersaus
20min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação
Soubisesaus
Nenhuma avaliação
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bloemkool met kaas
55min