Dispositivos e acessórios
Champignonsaus met room en witte wijn
Preparação 10min
Total 30min
1 pot
Ingredientes
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Sódio
1636 mg
Proteína
13 g
Energia
3309 kJ /
789 kcal
Gordura
62 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
49 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indikken modus
17 Receitas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groene pepersaus
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Champignons of zwammen met look
20min
Kip met romige groenten saus
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bloemkool met kaas
55min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min