Dispositivos e acessórios
Ijs van chocolademousse
Preparação 20min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
Opgeklopte room
-
poedersuiker50 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
Chocolade Custard
-
pure chocolade in stukken of callets350 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
eierdooiers (medium)6
-
basterdsuiker100 g
Eiwitten en opdienen
-
eiwitten (medium)6
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
basterdsuiker2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
3343 kJ /
799 kcal
Gordura
58 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
71 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hemelse desserts
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speltbrood
1h 45min
Chocoladeroomijs
12h
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Gezouten-Karamelijs
14h
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Vanilleroomijs
12h
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min