Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
TM5 TM6

Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling

3.5 (2 avaliações )

Ingredientes

Hazelnut Meringues

  • 1 ½ oz hazelnuts
  • 7 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 8 egg whites, from large eggs
  • ½ tsp cream of tartar

Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling

  • 6 oz sugar
  • 1 orange, thin peel only, no pith
  • 1 cinnamon stick, broken into pieces
  • 1 star anise
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 12 oz rhubarb, in pieces (½ in.), divided
  • 6 oz heavy whipping cream, chilled
  • confectioners sugar, to dust

Nutrição
por 1 portion
Energia
1728.6 kJ / 413.1 kcal
Proteína
6 g
Hidratos de carbono
70 g
Gordura
13.7 g
Gordura saturada
6.8 g
Fibra
2.3 g
Sódio
73.2 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas