Dispositivos e acessórios
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Preparação 30min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
73.2 mg
Proteína
6 g
Energia
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Gordura
13.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Servings
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Black Tahini Banana Bread
1 Std. 20 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Courtesan au Chocolat
3 Std. 15 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Strawberry Almond Gelato
12 Std. 20 Min
Barbecue Butter
15 Min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 Min
Hazelnut Snow Clouds
40 Min
Peking-Style Duck Pancakes
11 Std. 25 Min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 Std. 20 Min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 Std. 5 Min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 Std. 30 Min