Dispositivos e acessórios
Twice Baked Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
whole milk8 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
large eggs (2.1-2.3 oz ea.)2
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white pepper¼ tsp
-
goat cheese, log peppered, divided (3 oz in pieces, 1 oz crumbled)4 oz
-
boiling water
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
830 mg
Proteína
13 g
Energia
1301 kJ /
311 kcal
Gordura
24 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dynamic Duo
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Quiche Lorraine
50min
Chocolate Mousse
3h 20min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Béchamel Sauce
15min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Creamy Mushroom Soup
25min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
French Onion Soup
1h 10min
Mashed Potatoes
50min