Dispositivos e acessórios
Twice Baked Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
whole milk8 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
large eggs (2.1-2.3 oz ea.)2
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white pepper¼ tsp
-
goat cheese, log peppered, divided (3 oz in pieces, 1 oz crumbled)4 oz
-
boiling water
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
830 mg
Proteína
13 g
Energia
1301 kJ /
311 kcal
Gordura
24 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dynamic Duo
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Vegetable Soup
35 Min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3 Std.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Brie en Croute with Port Figs
1 Std. 10 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Dulce de Leche Ice Cream
12 Std.
Smoked Chocolate Mousse
45 Min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min