Dispositivos e acessórios
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing120 g
-
water500 g
-
apples peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)300 g
-
sultanas (optional)30 g
-
cinnamon quill1
-
feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)200 g
-
stem ginger cut into pieces (5 mm - see Tips)40 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling120 g
-
eggs2
-
milk (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
nutmeg¼ tsp
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
164.7 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1693.3 kJ /
403.2 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
53.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Christmas cake
196h 35min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Stewed fruit compote
55min
Feijoa jelly
27h 40min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Grape bakewell tart
1h 20min
Fruit scones
30min
Date and nut loaf
1h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min