Apple, feijoa and ginger sponge pudding

Apple, feijoa and ginger sponge pudding

4.3 16 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions

Ingredientes

  • unsalted butter softened, plus extra for greasing
    120 g
  • water
    500 g
  • apples peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)
    300 g
  • sultanas (optional)
    30 g
  • cinnamon quill
    1
  • feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)
    200 g
  • stem ginger cut into pieces (5 mm - see Tips)
    40 g
  • caster sugar plus extra for sprinkling
    120 g
  • eggs
    2
  • milk (see Tips)
    20 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • plain flour
    120 g
  • baking powder
    2 tsp
  • nutmeg
    ¼ tsp
  • salt
    1 pinch

Nutrição por 1 portion

Energia 403.2 kcal / 1693.3 kJ
Proteína 5.6 g
Gordura 18.6 g
Hidratos de carbono 53.9 g
Fibra 3.6 g
Gordura saturada 11.4 g
Sódio 164.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...