Dispositivos e acessórios
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
441.5 mg
Proteína
9.9 g
Energia
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter (using modes)
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Herb and garlic dip
10min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Beetroot salad
10min
Chunky basil pesto dip
10min
Steamed greens with lemon feta
20min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min