Dispositivos e acessórios
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
441.5 mg
Proteína
9.9 g
Energia
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
7.6 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter (using modes)
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48h 20min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Fruity dream
10min