Dispositivos e acessórios
Cranberry Chutney
Preparação 5min
Total 25min
1000 g
Ingredientes
-
sugar250 g
-
orange thin peelings of skin and juice (approx. 80 g)1
-
ground cinnamon1 tsp
-
cloves3
-
black peppercorns3
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
red onions quartered250 g
-
dried cranberries500 g
-
red wine100 g
-
red wine vinegar100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
24 mg
Proteína
2.3 g
Energia
5842.7 kJ /
1396.4 kcal
Gordura
4 g
Fibra
17.4 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
353.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cranberry Sauce
1h
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Bacon and Cranberry Jam
40min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Hot Artichoke Dip
30min