Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
6
hake steaks (120-200 g each)
ou 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 50 g white wine (opcional)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1269 kJ / 302 kcal
- Proteína
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 7 g
- Fibra
- 3.4 g
Receitas alternativas
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Chilli con carne
40 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Fruit ice cream
5 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1hod. 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Cod with citrus butter
50 Min