Dispositivos e acessórios
Kung Pao Prawns
Preparação 20min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
908 kJ /
217 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Chawanmushi
1h 15min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Tom Yum with Prawns
25min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Green Curry Chicken
55min
Hot and Sour Prawn Soup
15min