Versões compatíveis
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Steamed Orange Cake
- 4 oz unsalted butter, cubed, plus extra to grease
- 6 tbsp orange marmalade, divided
- 2 tbsp honey
- 1 orange, preferably organic, thinly sliced in half-moons
- 2 ½ oz raw almonds
- 4 oz sugar
- 4 oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp vanilla extract
- ¼ tsp baking soda
- ⅛ tsp salt
Rice
- 1 tsp sesame oil
- 6 green onions, cut into pieces
- 5 garlic cloves
- 1 oz ginger, peeled, cut into pieces
- 30 oz water
- 3 ½ oz hoisin sauce
- 2 ½ oz soy sauce, light
- 2 oz brown sugar
-
2
oz Chinese cooking wine
ou 2 oz mirin - 6 oz jasmine rice
Mongolian Beef
- 12 oz broccolini, trimmed, halved lengthwise
- 28 oz prime beef sirloin, sliced (2 in. x ¼ in.)
- 1 tbsp all-purpose flour
- 3 green onions, thinly sliced
- 1 tsp sesame seeds, for garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4113 kJ / 983 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 105 g
- Gordura
- 42 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Sunny Side Up Eggs
20min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Chicken Enchiladas
40 Min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Sesame Orange Chicken
1u. 30min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min