
Versões compatíveis
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Steamed Orange Cake
- 4 oz unsalted butter cubed, plus extra to grease
- 6 tbsp orange marmalade divided
- 2 tbsp honey
- 1 orange, preferably organic thinly sliced in half-moons
- 2 ½ oz raw almonds
- 4 oz sugar
- 4 oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp vanilla extract
- ¼ tsp baking soda
- ⅛ tsp salt
Rice
- 1 tsp sesame oil
- 6 green onions cut into pieces
- 5 garlic cloves
- 1 oz ginger peeled, cut into pieces
- 30 oz water
- 3 ½ oz hoisin sauce
- 2 ½ oz soy sauce, light
- 2 oz brown sugar
-
2
oz Chinese cooking wine
ou 2 oz mirin - 6 oz jasmine rice
Mongolian Beef
- 12 oz broccolini trimmed, halved lengthwise
- 28 oz prime beef sirloin sliced (2 in. x ¼ in.)
- 1 tbsp all-purpose flour
- 3 green onions thinly sliced
- 1 tsp sesame seeds for garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 983 kcal / 4113 kJ
- Proteína
- 47 g
- Gordura
- 42 g
- Hidratos de carbono
- 105 g
- Fibra
- 6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Enchiladas
40min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Beef Tostadas
1h 10min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min