Dispositivos e acessórios
Spaghetti Carbonara
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (opcional)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
986.1 mg
Proteína
32.1 g
Energia
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Gordura
33.6 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
88.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mashed Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Pasta
20min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Tomato Basil Pasta
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Penne Bolognese
40min
Tuna with Penne Pasta
30min
Beef Lasagna
2h 5min
Bolognese Sauce
1h 10min
Pancakes and Waffles
40min
Macaroni and Cheese
35min