Dispositivos e acessórios
Spaghetti Carbonara
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (opcional)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
986.1 mg
Proteína
32.1 g
Energia
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Gordura
33.6 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
88.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pancakes and Waffles
40min
Butter Chicken
4h 5min
Bolognese Sauce
1h 10min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Beef Stroganoff
1h
Penne Bolognese
40min
Chicken Noodle Soup
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Marsala
40min
Mashed Potatoes
50min
Lasagna
2h 30min