Dispositivos e acessórios
Frozen mojito cheesecake
Preparação 20min
Total 24h 25min
12 portions
Ingredientes
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.4 g
Energia
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked artichoke dip
35min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Pimm's fruit punch
2h 20min
Cosmopolitan
5min
Jalapeño poppers
35min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Chocolate ripple cheesecake towers
40min
Apple and ginger paste
6h 15min