Dispositivos e acessórios
Salted caramel and chocolate cake
Preparação 40min
Total 1h 45min
12 slices
Ingredientes
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream120 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
316.7 mg
Proteína
6.2 g
Energia
2383.2 kJ /
569.6 kcal
Gordura
37.3 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
19.9 g
Hidratos de carbono
57.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Bread, cakes and more)
66 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
DIY pizza pockets
1h 50min
Cheeseburger sliders
2h 40min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Tempura vegetables
30min
Chocolate sourdough pudding
1h 30min
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Boerewors
40min
Jam and coconut tarts
1h 10min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min