
Dispositivos e acessórios
Mixed berry pavlova stack
Preparação 30min
Total 5h 30min
12 portions
Ingredientes
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen200 g
-
caster sugar100 g
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freshly squeezed lemon juice20 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
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white vinegar1 tsp
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natural vanilla extract1 tsp
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cornflour3 tsp
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained20 g
-
fresh mixed berries to garnish500 g
Nutrição por 1 portion
Energia
356.4 kcal /
1491.1 kJ
Proteína
3.6 g
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
45.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
11.5 g
Sódio
49.3 mg
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