Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 14.7 g
- Gordura saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 287.7 mg
Receitas alternativas
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Honey ice cream
17h 45min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Gluten free chocolate halva cake
1h
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
DIY pizza pockets
1h 50min
Sabrina's honey bush bars
40min
Raw snickers slice
55 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min