Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 14.7 g
- Gordura saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 287.7 mg
Receitas alternativas
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Rocky road Christmas trees
24u. 30min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 Std. 55 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Simple chocolate hazelnut cake
1 Std. 15 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min