Dispositivos e acessórios
Romige champignonsoep
Preparação 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (opcional)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7 g
Energia
550 kJ /
132 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Gembersoep met rode paprika
50min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige erwtensoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Uiensoep
1h
Zachte wortelsoep met venkel
40min