Dispositivos e acessórios
Romige champignonsoep
Preparação 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (opcional)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
7 g
Energia
550 kJ /
132 kcal
Gordura
9 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Romige tomatensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige courgettensoep
25min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Uiensoep
1h
Mysterieuze soep
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min