Dispositivos e acessórios
Bessenschuim
Preparação 10min
Total 10min
8 porties
Ingredientes
-
suiker140 g
-
gemengde rode bessen uit de diepvries500 g
-
10 - 30 g limoensapcitroensap10 - 30 g
-
eiwitten2
-
gemengde verse rode bessen voor de garnering (optioneel)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
1 g
Energia
417 kJ /
100 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Minuut Koolsla
10min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Limonade
5min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Pruimenjam
55min
Bessenmousse
4h 50min
Sinaasappelcake
1h
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min