Dispositivos e acessórios
Bolognesesaus
Preparação 5min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
527.2 mg
Proteína
19.4 g
Energia
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Gordura
25.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koninginnenhapje
55min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Aardappelgratin
1h 10min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Kip tikka masala
1h 10min