Dispositivos e acessórios
Bolognesesaus
Preparação 5min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
527.2 mg
Proteína
19.4 g
Energia
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Gordura
25.2 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers
27 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Butter Chicken
1h
Spaghetti Bolognese
40min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min
Miso Udon Noedels
20min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Verse Tomatensoep
30min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min