Dispositivos e acessórios
Caesar Salad
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
Salad
-
water500 g
-
large eggs4
-
bread diced (1.5 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
cos lettuce cut in strips560 g
Dressing
-
olive oil240 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil drained60 g
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water70 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 6 portion
Proteína
15 g
Energia
1945 kJ /
465 kcal
Gordura
36 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
American Taste of Home
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Caesar salad dressing
10min
Tuna Poke Nachos
30min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Salmon Tartare
25min
Caesar Salad Dressing
5min
Tzatziki
20min
Guacamole
5min
Hollandaise Sauce
15min
Mexican Spare Ribs
50min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h