
Versões compatíveis
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 gramů vepřového masa, bez kosti pečeného, na kusy (4 cm)
- 1 cibule
- 1 jablko
- 300 gramů majonézy
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře mletého
- 1 čajová lžička worcesterové omáčky
- 12 plátků šunky od kosti
- 6 vajec, uvařených natvrdo
- 6 nakládaných okurek
- 1 polévková lžíce pažitky na ozdobu
- Nutrição
- por 1 kus
- Energia
- 370.9 kcal / 1557.7 kJ
- Proteína
- 11.2 g
- Gordura
- 35.2 g
- Hidratos de carbono
- 4.2 g
- Fibra
- 0.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ovar s křenem
2h 15min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Nenhuma avaliação
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Soljanka z DDR
1h 30min
Šunkové rolky s rukolou
30min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Bigos
1h 30min
Salát Boleslaw
10min
Tatarský biftek
5min
Avokádový tatarák
15min