Rabarbarowa lasagne

Rabarbarowa lasagne

3.7 14 avaliações
Preparação 25min
Total 1h 10min
8 porcji

Ingredientes

  • 900 g rabarbaru pokrojonego na 2-4 cm kawałki
  • 80 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
  • 100 g cukru
  • 250 g twarogu półtłustego
  • 250 g sera mascarpone
  • 100 g wiórków kokosowych
  • 50 g kaszy manny
  • 4 żółtka
  • 1 opakowanie budyniu waniliowego, w proszku
  • 10 - 12 płatów makaronu, suchego, typu lasagne
  • 3 banany pokrojone w 0,5 cm plastry (ok. 200 g)

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porcję

Sódio 37.9 mg
Proteína 13.8 g
Energia 2476.5 kJ / 591.5 kcal
Gordura 35.4 g
Fibra 7.5 g
Gordura saturada 24.3 g
Hidratos de carbono 58.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...