Dispositivos e acessórios
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
387 mg
Proteína
3 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
24 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Grated Carrot Salad
10min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Chopped Asian Salad
20min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Basil Pesto
10min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min