Dispositivos e acessórios
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
387 mg
Proteína
3 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
24 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Split Pea Soup
1h 25min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min