Dispositivos e acessórios
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
387 mg
Proteína
3 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
24 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Hummus
10min
Creamy Tomato Soup
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Carrot Ginger Soup
20min
Green Bean Gremolata
25min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Basic Soup Purée
45min