Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Korstdeeg
- 400 g bloem, en meer om te bestuiven
- 200 g boter, in stukken
- 100 g water, en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees, mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever, schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem, om te bestuiven
- 3 sneetjes spek, ongerookt
- 1 ei, geklopt
- water, om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1706 kJ / 408 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 24.2 g
- Fibra
- 1.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Kimchi
Nenhuma avaliação
Kreplach
55min
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
250 g sjalot kleuren
Nenhuma avaliação
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Eendenlever
33 Std.
Vinaigrette van paprika's
Nenhuma avaliação
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Romige snijbietsoep
35 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min