Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Korstdeeg
- 400 g bloem, en meer om te bestuiven
- 200 g boter, in stukken
- 100 g water, en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees, mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever, schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem, om te bestuiven
- 3 sneetjes spek, ongerookt
- 1 ei, geklopt
- water, om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1706 kJ / 408 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 24.2 g
- Fibra
- 1.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Virgin chai vanille cocktail
Nenhuma avaliação
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Nougat-koekjes
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Frambozen - limoensorbet
Nenhuma avaliação
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Piadina uit Emilia Romagna
15 min
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Vers pastadeeg
1h