
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Korstdeeg
- 400 g bloem en meer om te bestuiven
- 200 g boter in stukken
- 100 g water en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem om te bestuiven
- 3 sneetjes spek ongerookt
- 1 ei geklopt
- water om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 408 kcal / 1706 kJ
- Proteína
- 22.6 g
- Gordura
- 24.2 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Fibra
- 1.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ciabattabroodjes
3h 30min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Lamscurry
1h
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Basis brooddeeg
5min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Eendenlever
33h
Basisbouillon
Nenhuma avaliação
Vijfzadenbrood
1h 50min
Boerenbrood
2h
Brood
3h