![Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5599343-6CDA-438B-B88D-FE98AF6F48DF/Derivates/0BBC14FC-6635-441B-A6C4-5B03439AA2AB.jpg)
Versões compatíveis
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 43.6 g
- Gordura
- 20.3 g
- Gordura saturada
- 10.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 170 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Speculoospasta
10 min
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Portugees crème brûlée
25 min
Butternut en gembersoep
35 min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Koken van bulgur
35 min
Appelmoes
20 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min