Versões compatíveis
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 43.6 g
- Gordura
- 20.3 g
- Gordura saturada
- 10.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 170 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Warme chocolademelk
10 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Soubisesaus
Nenhuma avaliação
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min