Dispositivos e acessórios
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Preparação 25min
Total 1h 10min
10 porties
Ingredientes
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (opcional)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
423.8 mg
Proteína
18.7 g
Energia
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Gordura
18 g
Fibra
16.8 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
64.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Focaccia met uien
1h 30min
Bloemige Focaccia
Nenhuma avaliação
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nenhuma avaliação
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Huzarensalade
25min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação