Dispositivos e acessórios
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Preparação 25min
Total 1h 10min
10 porties
Ingredientes
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (opcional)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
423.8 mg
Proteína
18.7 g
Energia
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Gordura
18 g
Fibra
16.8 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
64.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nenhuma avaliação
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Romige snijbietsoep
35min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Snelle kaassoufflés
45min
Mousse van ham
10min
Mousse van kaas
10min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min