Gougère-soezen met zalmmousse

Gougère-soezen met zalmmousse

5.0 7 avaliações
Preparação 25min
Total 25h 35min
20 stuks

Ingredientes

Zalmmousse
  • verse zalmfilet, ontveld in stukken (4 cm)
    150 g
  • boter
    20 g
  • gerookte zalm in stukken
    150 g
  • room, 35% vet
    200 g
  • verse dille enkel de blaadjes
    1 takje
  • kappertjes op azijn uitgelekt
    1 el
  • citroensap
    1 tl
  • gemalen witte peper
    1 - 2 snuifjes
  • gelatinepoeder
    1 tl
  • kokend water
    1 - 2 el
Gougère-soezen
  • Gruyère kaas in blokjes (3 cm)
    80 g
  • water
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • chilipoeder
    1 snuifje
  • boter
    80 g
  • bloem
    120 g
  • eieren
    3
  • verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Sódio 224.2 mg
Proteína 7.2 g
Energia 611 kJ / 145 kcal
Gordura 11 g
Fibra 0.3 g
Gordura saturada 6.2 g
Hidratos de carbono 4.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...