Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Zalmmousse
- 150 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (4 cm)
- 20 g boter
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 200 g room, 35% vet
- 1 takje verse dille, enkel de blaadjes
- 1 el kappertjes op azijn, uitgelekt
- 1 tl citroensap
- 1 - 2 snuifjes gemalen witte peper
- 1 tl gelatinepoeder
- 1 - 2 el kokend water
Gougère-soezen
- 80 g Gruyère kaas, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tl zout
- 1 snuifje chilipoeder
- 80 g boter
- 120 g bloem
- 3 eieren
- verse bieslook of verse dille, fijngehakt, als garnering
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 611 kJ / 145 kcal
- Proteína
- 7.2 g
- Hidratos de carbono
- 4.7 g
- Gordura
- 11 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 224.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Kleine aspergeflans
55 Min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Bearnaisesaus
20min
Groene pepersaus
20min
BBQ-saus
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação